08_05_17

Nog één maand voor de 43ste Rally van Wervik

 

Morgen is het nog precies één maand voor de 43ste rally van Wervik. De rallyplaten van deze wedstrijd werden voor het tweede opeenvolgende jaar kleur gegeven door de leerlingen van de Graankorrel in Wervik. "Vandaag worden deze kinderen die de rallyplaat kleur gaven gehuldigd." aldus voorzitter Filiep Forrest​. "Wij als oranisators zijn opnieuw bijzonder trots op het eindresultaat."

 

Qua inschrijvingen is het nog wat vroeg, maar de organisatie is nu reeds verrast door een wagen waar men zeker niet op had gehoopt. "Maar dit is ongetwijfeld het gevolg is van onze datum in combinatie met een waardering van de piloten uit naar onze organisatie en daarvoor natuurlijk een pluim naar mijn medewerkers. De ingeschreven piloten en wagens worden dagelijks aangevuld op www.scuderiavervica.be.

Momenteel hebben we 2 R5 wagens ingeschreven en nog een 4 tal toegezegd maar deze komen pas op de lijst na effectieve inschrijving. Zondag kreeg ik nog de melding van een hoog aangeschreven persoon op WK niveau dat zijn team normaal gezien ook een R5 wagen aan de start brengt. Maar voor dat de mensen gaan dromen op dezelfde dag is er ook de WRC Rally van Sardinië..."

 

De inschrijvingen zullen beperkt worden tot 150 deelnemers. Waarvan de eerste 145 toegelaten worden volgens inschrijving en betaling en de andere 5 last-minute VIP piloten.

 

"Die eventuele VIP piloten kunnen extra bezoekers brengen naar onze proef." verduidelijkt Filiep Forrest​. "Eerlijk is eerlijk, met een rally in te richten is er geen geld te verdienen dus moeten we wel een plaatsje houden voor die publiekstrekkers. Het kan immers niet zijn dat je als inrichter zelf nog moet bijdragen om al je kosten te bekostigen. Indien die vijf plaatsen vrij blijven zijn ze voor de eerste vijf op de eventuele reserve lijst. Het service op het Steenakker en het Sint Maertensplein zijn ook niet gratis, om daar te staan vragen we € 50 per wagen en dat voor de zelfde reden. Ik had het graag anders gezien maar is nu eenmaal de realiteit.".

 

Momenteel lopen de inschrijvingen heel vlot, met een tempo van gemiddeld 5 wagens per dag verwacht men om binnen 15 à 20 dagen volboekt te zijn. Iedereen kan het zelf opvolgen via de site, tijdig inschrijven is dus de boodschap... De organisatie belooft om de deelnemerslijst up to date te houden en ook zekere forfaits worden de laatste tien dagen voor de proef van de lijst geschrapt.

Nu reeds is hte duidelijk dat er opnieuw heel wat piloten van over de plas aan de start zullen komen in Wervik, deze groep wordt ieder jaar groter en talentvoller...

Bron: Ralllylovers.be

10 mei 2017

Nieuw

VZW SCUDERIA VERVICA

 

BTW nummer

BE 0413.654.718

 

Oprichtingsdatum

20 oktober 1973

CONTACTEER SCUDERIA VERVICA

 

FILIEP FORREST

Roterijstraat 84

8500 KORTRIJK

 

T. 0032 475/ 22.17.95

E. info@scuderiavervica.be

W. www.scuderiavervica.be

Copyright @ All rights reserved